Erkend Leerbedrijf:

Wij begeleiden regelmatig stagiaires. Zowel mondhygiënisten als tandartsassistenten.

Zowel tandartsassistenten als mondhygiënisten hebben oriëntatiestage, observatiestage en uitvoerende stages. 

Zij oefenen in het 1e jaar van de opleiding op een fantoom hoofd, waarna zij familie en bekenden, medestudenten behandelen om vervolgens de patiënten op zaal van de kliniek die verbonden is aan de opleiding te behandelen. Zij worden beoordeeld door een docent op verschillende onderdelen.

In de praktijk door de stagebegeleider is dit ook zo. Studenten dienen bepaalde vaardigheden en competenties met een goed resultaat afgerond te hebben, alvorens op stage te mogen. Dit geldt ook voor het praktijk gedeelte. Zij hebben dus een bepaald niveau bereikt voordat men op stage gaat.

Bij Praktijk voor Mondhygiëne Schonauwen vinden we het belangrijk om mee te werken aan de toekomstige ontwikkeling en het afstuderen van aankomend mondhygiënisten. De toekomst van uw gebit en dat van uw kinderen ligt immers in de handen van de nieuw af te studeren mondhygiënisten.

Wij geven studenten dan ook de kans om zich te ontwikkelen in goede mondhygiënisten. Het begeleiden, overdragen van kennis en het bijsturen van vaardigheden tijdens en na een patiëntenbehandeling is een taak voor de stagebegeleider. Die zorgt ervoor dat de student op de juiste manier de patiënt behandeld. Het is zijn/ haar eindverantwoordelijkheid.

Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat u ook bij stagiares in goede handen bent.

Wij melden van te voren altijd als een stagiaire mee kijkt, dan wel de behandeling (deels) zal uitvoeren. Wij zullen hier uw goedkeuring voor vragen. Mocht u dit liever niet willen. Hiervoor alle begrip. U kunt dit aan ons kenbaar maken.

PRAKTIJK VOOR
MONDHYGIENE
SCHONAUWEN

Boogmuur 41 A
3991 RP Houten
KVK: 30259370

T 030-636 12 23

LAATSTE NIEUWS

ACTIVITEITEN: