Juist omdat lachen zo gezond is, kiest u voor ons!

Een gezond en sterk gebit, wie wil dat nou niet?

U lacht prettiger met een gezond, fris en verzorgd gebit. U wilt uw eigen tanden zo lang mogelijk goed houden en behouden. De mondhygiënist kan u daarbij helpen; 

  • Wij verwijderen aanslag, plaque en tandsteen op uw tanden en kiezen. Zo voorkomt u gaatjes en ontstekingen van uw tandvlees.
  • Wij verhelpen bloedend tandvlees. Een eenvoudige behandeling, waardoor u erger voorkomt en uw frisse mond terugkrijgt.
  • Wij onderzoeken en behandelen kaakbotontsteking (parodontitis). Kaakbotontsteking,  is vaak pijnloos en blijft hierdoor onopgemerkt. Echter: het breekt kaakbot af waardoor tanden en kiezen los komen te staan en zelfs verloren kunnen gaan.
  • wij geven u persoonlijk mondzorgadvies om een slechte adem of verkleuringen tegen te gaan. Of gewoon om uw gezonde gebit te behouden.
  • Wij kunnen uw tanden bleken en zorgen voor een stralende lach!
 
Kortom: de mondhygiënist is dé specialist op het gebied van preventieve mondzorg. Ook voor kinderen, zwangere vrouwen, diabetici, mensen met hart- en vaataandoeningen én mensen die angstig zijn voor een behandeling. U heeft geen verwijzing nodig en kunt rechtstreeks een afspraak maken. We werken samen met tandartsen in de regio en stemmen behandelingen op elkaar af. Al de mondhygiënisten die bij ons werken zijn kwaliteitsgeregistreerd.
 

Wij hopen u ook blij te kunnen maken met een stralende lach! Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt, klik dan op "aanmelden"

PRAKTIJK VOOR
MONDHYGIENE
SCHONAUWEN

Boogmuur 41 A
3991 RP Houten
KVK: 30259370

T 030-636 12 23

LAATSTE NIEUWS

ACTIVITEITEN: